fbpx

Asuntosijoittajan opas

Asuntosijoittaminen on maailmalla varsin suosittu ja tuottoisa sijoitusmuoto. Myös meillä täällä Suomessa on mm. vero- ja vuokralainsäädännön ansiosta erittäin otolliset olosuhteet harjoittaa tuottoisaa asuntosijoittamista. Ehkä juuri siksi Suomessa on suhteellisen paljon yksityisiä vuokra-asunnon omistajia väkilukuun suhteutettuna, 220.000.

Tätä taustaa vasten luulisi, että tämän mielenkiintoisen sijoitusmuodon tuotonmuodostuksesta ja riskeistä olisi saatavissa runsaasti tietoa myös suomen kielellä. Tutkittuamme asiaa huomasimme kuitenkin, että tietoa oli jostain syystä saatavilla vain vähän ja se oli hyvin hajanaista. Päätimme korjata tämän epäkohdan ja kirjoittaa asuntosijoittajan selviytymisoppaan!

Opas on tarkoitettu perusteokseksi, jonka avulla asuntosijoittamisen perusteet hahmottuvat hyvin aloittelijallekin. Oppaasta löytyy myös runsaasti konkreettisia käytännön vinkkejä, jotka auttavat tekemään asuntosijoittamisesta tuottoisaa ja välttämään sudenkuopat. Perusteiden kautta mennään myös hieman syvemmälle asuntosijoittamisen maailmaan ja myös kokeneempi sijoittaja löytää oppaasta varmasti uusia näkökulmia. Tulemme myös kertomaan, mikä tekee asuntosijoittamisesta niin hienon sijoitusmuodon, että uskallamme väittää sen sopivan lähes kaikille!

Tilaa asuntosijoittajan opas tästä!

No Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Asuntosijoittajan vinkit - Vuokria Online - Sijoitusasuntojen ammattilainen | Vuokria Online - Sijoitusasuntojen ammattilainen - [...] ja ne auttavat välttämään suurimmat asuntosiijoittajan sudenkuopat. Muista tilata myös 30-sivuinen asuntosijoittajan opas suoraan sähköpostiisi! Asuntosijoittajan vinkkeihin –> Sijoitusasunto…
  2. Milloin aloittaa asuntosijoittaminen? | Vuokria Online - Sijoitusasuntojen ammattilainen - [...] valintaan on luvassa ensi viikolla! Muista lukea myös aiemmat asuntosijoittajan vinkit ja Asuntosijoittajan selviytymisopas ennen sijoitusuran aloittamista! Sijoitusasunto avaimet…
© VO Vuokria Online Oy 2014