fbpx

Asuntosijoittajan palvelut

 

Haluatko antaa sijoitusasunnon ostamisen osaavan ammattilaisen käsiin vai pidätkö mielummin kaikki langat omissa käsissäsi? Palveluvalikoimastamme löytyvät palvelut monenlaisten sijoittajien tarpeisiin! Tutustu palveluihin tarkemmin klikkaamalla allaolevia otsikoita tai kuvia.

 

Sijoitusasunnon ostopalvelu

 

Sijoitusasunnon ostopalvelu on tarkoitettu sijoittajille, jotka haluavat sijoittaa asuntoihin, mutta joilla ei välttämättä itsellään ole aikaa etsiä markkinoilta sitä parasta sijoituskohdetta. Ostopalvelu on tuottoisa ja turvallinen tapa antaa sijoituskohteen etsintä ammattilaisen käsiin.

Sijoitusanalyysi

 

 

Vuokria Online Sijoitusanalyysi on yksityisille asuntosijoittajille kehitetty ammattimainen työkalu tukemaan sijoitusasunnon ostopäätöstä. Analyysi antaa konkreettista ja monipuolista tietoa sijoituskohteen kelpoisuudesta ja tekee erilaisten kohteiden vertailusta todella helppoa ja nopeaa.


UUTTA!

 

Vuokria ryhtyy keräämään sijoittajaryhmää, jonka tarkoituksena on ostaa kerralla useampia asuntoja vanhoista kerrostaloista tai uudiskohteista. Toiminnan tavoitteena on pystyä saamaan paljousalennuksia sijoitusasunnoista ostamalla 5-20 asuntoa kerralla. Mikäli olet kiinnostunut, klikkaa ylläolevaa kuvaa!

Muut palvelut

 

 

Tarjoamme myös laajan valikoiman ilmaisia palveluita, kuten vinkkejä, dokumenttipohjia ja yleistä tietoa asuntosijoittamisesta. Meiltä on saatavissa myös esimerkiksi 30-sivuinen Asuntosijoittajan selviytymisopas. Täältä voit tulostaa esimerkiksi ilmaiset vuokrasopimus- ja kuntotarkastuslomakkeet.

© VO Vuokria Online Oy 2014