fbpx

Huolella valittu sijoitusasunto voi olla erinomainen sijoitus

Palvelumme on tarkoitettu sijoittajille, jotka haluavat saada hyviä tuottoja riskienhallintaa unohtamatta. Voit valita itsellesi sopivan palvelun tason täydellisen avaimet käteen-paketin ja pelkän sijoituskohteen analysoinnin väliltä.

Täydellinen ostopalvelumme sisältää sijoitusasunnon hankkimisen vuokralaisineen joko Oulusta tai Jyväskylästä. Ero hyvän ja keskiverto sijoituskohteen välillä voi olla valtava niin tuottojen kuin riskienkin kannalta, ja todella hyviä sijoituskohteita on vain murto-osa markkinatarjonnasta. Sijoituskohteet valitaan erittäin tarkan seulonnan tuloksena ja kelpuutamme sijoituskohteiksi alle 1 % markkinoilla tarjolla olevista asunnoista. Käytämme sijoitusasunnon valinnassa kovan työn ja paikallistuntemuksen lisäksi myös ammattimaisia työkaluja, joiden avulla tuottojen ennustaminen ja sopivan riskitason määrittäminen pystytään tekemään luotettavasti. Jokaiseen avaimet käteen pakettiin kuuluu myös kirjallinen sijoitusanalyysi kohteen ennustetuista tuotoista ja riskeistä.

Analysoimme sijoituskohdetta valitessamme mm. seuraavia asioita:

  • Kuinka paljon sijoitusasunto tuottaa vuokratulojen ja arvonnousun muodossa prosentuaalisesti ja euroina?
  • Kuinka paljon asuntoon sijoitettu omarahoitusosuus tuotta prosentuaalisesti?
  • Millaiset ovat näkymät sijoitusasunnon tuotosta ja riskeistä seuraavan 5 vuoden aikana?
  • Miten taloyhtiöön tai asuntoon seuraavan 5 vuoden aikana tulevat remontit vaikuttavat sijoituksen tuottoihin ja kassavirtaan?
  • Kuinka korkeaksi asuntolainan korko saa nousta, ennen kuin vuokratuloista saatavat rahat eivät riitä enää lainanmaksuun?
  • Miten monta kuukautta vuodesta asunto saa olla tyhjillään, että vuokrat riittävät vielä kattamaan vastikkeet ja lainanmaksut?

Sijoitusasunnon hankinnassa paikallistuntemus on avainasemassa, joten avaimet käteen-palvelumme toimii hyvin tuntemillamme Oulun ja Jyväskylän alueilla. Oulu ja Jyväskylä pääsivät molemmat kolmen kärkeen Vuokranantajat Ry:n katsauksessa, jossa ennustettiin suurista kaupungeista saatavia vuokratuottoja vuosille 2012-2016. Lähtökohdat tuottoisalle sijoitustoiminnalle ovat siis erinomaisen hyvät. Haravoimme markkinoita päivittäin ja olemme ostaneet viimeisen 3 kuukauden aikana jo 5 erinomaisesti tuottavaa sijoitusasuntoa Oulusta ja Jyväskylästä. Lue lisää ostopalvelusta klikkaamalla tästä.

Halutessasi voit myös tilata meiltä pelkän analyysin mistä tahansa sijoituskohteesta. Analyysi antaa tärkeää tietoa juuri asuntosijoittamisen kriittisimmällä hetkellä, eli ostopäätöksen teossa jolloin lyödään lukkoon 90 % tulevista tuotoista. Vuokria Online Sijoitusanalyysi on yksityisille asuntosijoittajille kehitetty ammattimainen työkalu tukemaan sijoitusasunnon ostopäätöstä. Analyysi antaa luotettavaa ja monipuolista tietoa sijoituskohteen kelpoisuudesta ja tekee erilaisten kohteiden vertailusta todella helppoa ja nopeaa. Sijoitusanalyysi on vuosia kestäneen oman tutkimuksemme ja yhteistyössä vuokranantajien kanssa tehdyn pitkän kehitystyön tulos. Sijoitusanalyysi kertoo yksinkertaisella tavalla sijoittajalle mahdollisen sijoituskohteen tärkeimmät tunnusluvut ja auttaa mm. määrittämään sijoittajalle yksilöllisesti sopivan riskitason. Sijoitusanalyysi tekee helppoa myös hyvin erilaisten sijoituskohteiden vertailemisesta, sillä esimerkiksi taloyhtiöön seuraavan 5 vuoden aikana tulevat remontit (PTS) pystytään ottamaan täysimittaisesti huomioon. Voit tutustua analyysiin tarkemmin klikkaamalla tästä.

© VO Vuokria Online Oy 2014