fbpx

Sijoitusasunto avaimet käteen-palveluna

Palvelun idea

Hyvän sijoitusasunnon löytäminen markkinatarjonnan joukosta on aikaa vievää työtä, ja hyvät kohteet viedään markkinoilta usein jo ennen ensimmäistä näyttöä. Siksi päivätyökseen muuta kuin asuntosijoittamista tekevän henkilön voi olla haastavaa löytää markkinoilta optimaalista sijoituskohdetta. Toisaalta sijoitusasunnon etsintä ja ostaminen on kaikista kriittisin hetki sijoituksen tuottojen ja riskien kannalta, joten tässä onnistuminen on äärimmäisen tärkeää sijoitusmenestyksen kannalta.

Vastataksemme tähän tarpeeseen tarjoamme asuntosijoittajille Sijoitusasunnon ostopalvelun avaimet käteen-periaatteella. Ostopalvelu on tuottava ja turvallinen tapa antaa sijotusasunnon hankinta osaavan ammattilaisen käsiin. Ammattilaisemme kartoittavat jokaisen sijoituskohteen tarkkaan mm. aluekehityksen, taloyhtiön remonttien ja asunnon vuokrattavuuden kannalta.

Sijoituskohteet valitaan erittäin tarkan seulonnan tuloksena, ja kelpuutamme sijoituskohteiksi alle yhden prosentin markkinoilla tarjolla olevista asunnoista. Tuotto-odotuksemme perustuvat aina realistiseen vuokrapyyntiin, joka asunnosta on saatavissa. Odotettavissa oleva vuokratuotto on asunnon iästä ja sijainnista riippuen noin 5,5 – 8 %.

 

Ostopalvelu on vaivaton tapa päästä kiinni Suomen tuottavimpiin vuokramarkkinoihin

Ostopalvelun käyttäminen on helppoa, sillä ammattilaisemme vastaavat kaikista sijoitusasunnon hankintaan liittyvistä käytännön töistä. Teette kanssamme ostotoimeksiannon, jonka jälkeen hoidamme koko hankintaprosessin asunnon etsinnästä ostoneuvotteluihin ja vuokralaisen etsintään. Teidän tehtäväksenne jää ainoastaan lopullinen päätös asunnon ostamisesta.

Kun olemme hankkineet sijoitusasunnon vuokralaisineen, luovutamme teille asunnon avaimet käteen. Myös ostotoimeksiannosta maksettu palkkio maksaa itsensä monin verroin takaisin heti kättelyssä, kun sijoituskohde on valittu huolellisesti ja hintaneuvottelut käyty ammattilaisen toimesta.

Sijoitusasunnon hankinnassa paikallistuntemus on avainasemassa, joten palvelumme toimii alkuvaiheessa hyvin tuntemillamme, voimakkaasti kehittyvillä Oulun ja Jyväskylän alueilla. Molemmat kaupungit pääsivät kolmen kärkeen Vuokranantajat Ry:n katsauksessa, jossa ennustettiin suurista kaupungeista saatavia vuokratuottoja vuosille 2012-2016. Lähtökohdat tuottoisalle sijoitustoiminnalle ovat siis erinomaisen hyvät. Haravoimme markkinoita päivittäin ja tunnemme Oulun ja Jyväskylän markkinat kuin omat taskumme!

Ostopalvelu antaa myös ulkopaikkakuntalaisille sijoittajille mahdollisuuden päästä kiinni Oulun ja Jyväskylän keskimääräistä parempiin vuokratuottoihin. Tarvittaessa hoidamme puolestanne myös vuokrasuhteen juoksevien asioiden hoitamisen, joten etäomistaminen on sekä tuottoisaa että vaivatonta.

 

Ostopalveluun sisältyy:

  • Asiakkaan tarvekartoitus mm. tuottojen ja riskien suhteen, sopiminen palvelun sisällöstä
  • Ostotoimeksiannon teko asiakkaan kanssa tarvekartoituksen pohjalta
  • Kriteereihin sopivan sijoituskohteen etsintä
  • Hintasuositusten antaminen
  • Vuokralaisen etsintä ja vuokrasopimuksen teko
  • Vuokratun asunnon avainten luovutus vuokranantajalle
  • Tarvittaessa vuokraseurannan ja muiden juoksevien asioiden järjestäminen kohdepaikkakunnalla


Ostopalvelun hinta on 2750 Euroa (sis. Alv).

Palkkiosta 750 euroa maksetaan ostotoimeksiannon tekohetkellä, ja loput 2.000 euroa kun mieleinen kohde on löytynyt ja kaupat tehty.

Ota meihin yhteyttä allaolevin yhteystiedoin, tai jätä yhteydenottopyyntö niin kerromme lisää.

Varmistus:
14 + 5 =

© VO Vuokria Online Oy 2014