fbpx

Parempaa tuottoa ja tehokkaampaa ajankäyttöä

Asuntosijoittaminen on monipuolinen sijoitusmuoto, sillä se sopii lähes kaikenlaisille sijoittajille. Menestyksekäs asuntosijoittaminen vaatii sijoittajalta asioihin perehtymistä ja kohtuullisen paljon ajankäyttöä. Perehtyminen ja ajankäyttö yleensä myös palkitaan, sillä ero keskinkertaisen ja hyvän asuntosijoituksen välillä voi olla todella suuri. Valtaosa tulevista tuotoista ja riskeistä lyödään lukkoon asunnon ostohetkellä, minkä takia Vuokria Online keskittyy hyvin voimakkaasti hyvän sijoituskohteen löytämiseen.

Hyvin valittu ja huollettu asuntosijoitus voi palkita omistajansa todella avokätisesti. Tuottoja tavoitellessaan ei pidä kuitenkaan unohtaa, että sijoitustoiminnan mukana seuraa aina myös riski sijoituspääoman menettämisestä. Siksi viisas asuntosijoittaja tiedostaa sijoitukseen liittyvät riskit ja varautuu niihin asianmukaisesti. Menestyksekkääseen asuntosijoittamiseen pätee oivallisesti vanha sanonta ”Viisas varautuu pahimpaan, mutta toivoo parasta.”. Kun asuntosijoittamisen riskit ovat hallinnassa, eivät olosuhteiden muutokset aiheuta sijoittajalle epäedullisia tilanteita.

Vuokria Online tarjoaa asuntosijoittajille tai sellaiseksi aikoville ratkaisut hyvän sijoituskohteen löytämiseen, tarvittaessa myös avaimet käteen-periaatteella. Tervetuloa tutustumaan palveluumme!

 

Tutustu sijoitusasunnon ostopalveluun tästä!
 
 
Tutustu analysointipalveluun tästä!

© VO Vuokria Online Oy 2014