fbpx

Kimppasijoittamisesta massan tuomaa etua

Ryhdymme keräämään sijoittajaryhmää, jonka tarkoituksena on ostaa kerralla useampia asuntoja vanhoista kerrostaloista tai uudiskohteista. Toiminnan tavoitteena on pystyä saamaan paljousalennuksia sijoitusasunnoista ostamalla 10-20 asuntoa kerralla rakennuttajilta tai institutionaalisilta myyjiltä. Tavoittelemme 10-30 % alennuksia markkinahinnoista. Sijoituskohteita etsitään Jyväskylästä ja Oulusta, joiden markkinat tunnemme hyvin. Kohteiden hinnat neuvotellaan ”könttänä”, jolloin saamme massan tuomaa neuvotteluvoimaa. 

Kyseessä ei ole osuuksiin perustuva sijoittaminen, vaan jokainen sijoittaja ostaa vähintään yhden asunnon ja omistaa sen kaupanteon jälkeen 100 % itse. Vaadittava minimisijoitus on noin 40-100.000 euroa kohteesta riippuen. Osa hankintahinnasta on usein mahdollista rahoittaa taloyhtiön lainalla, kohteesta riippuen.

Toiminta on lähdössä käyntiin ja tässä vaiheessa keräämme listaa sijoittamisesta kiinnostuneista henkilöistä. Mikäli olet kiinnostunut ostamaan sijoitusasuntoja paljousalennuksella, voit jättää yhteystietosi allaolevalla yhteydenottolomakkeella. Kirjoitathan viestiin ”Kimppasijoitus”, jotta tiedämme lisätä sinut oikealle listalle.

Varmistus:
5 + 6 =

© VO Vuokria Online Oy 2014